Az Erdei Harmónia Látogatóközpont a Gúthi erdő növény és vadvilágát bemutató élménytér, amely turisztikai attrakciókkal is várja az érdeklődő közösségeket és a látogatókat.

Mozi-, interaktív-, és szeminárium teremmel, a vadvilágot bemutató diorámával és 250 + 50 főt befogadó konferenciateremmel, külső rendezvényhelyszínnel, látványtóval, fényerdővel, mobilszínpaddal áll készen a szakmai konferenciák, szféraesemények és munkahelyi közösségek, családi, baráti, társas és szórakoztató rendezvények kiszolgálására, csoportos és egyéni látogatók fogadására.

Modern főzőkonyhával, éttermi, büfé, bár és catering szolgáltatások teljeskörű kínálatával, külön szinteken bútorozott teraszokkal áll a vendégek rendelkezésére, játékszobával és játszótérrel segíti a gyermekes családok kikapcsolódását.

A nagyszabású rendezvények bonyolítására is alkalmas fény és faldekorációval, hangosítással, szabadtéri elemekkel összekapcsolható élménytér különleges erdei környezetben várja a Tisztelt Érdeklődőket és Vendégeiket!