Az Interaktív terem érintőképernyős monitorokon és virtuális sisakok használatával is ismerkedhetnek a Dél-Nyírségi Erdőspuszták és a Gúthi erdő természetes szépségeivel, látványával, hangjával.

A szoftverek között a térség turisztikai kínálatának bemutatása és az elérhető attrakciók, szolgáltatások láthatók, melyek állandó frissítése folyamatosan bővíti és erősíti a rekreációs potenciált, illetve puzzle és más kirakós fejtörők ismertetik meg játékosan térségünk értékeit.
Interaktív szoba Az itt található érintőképernyős monitorokkal ismerkedhetnek meg a látogatók, a Gúthi erdő természetes szépségeivel.

A környezetében élőket összeköti a Gúthi erdő. Az itt élők ezer szállal kapcsolódnak egymáshoz, közös múltjuk, történelmük, értékeik és hagyományaik becsben tartása mellett a természet iránti tiszteletük kovásza a közösségeknek. Kulturális, sport és szabadiős rendezvényeik összehangolása teret és rangot ad a települési sajátosságoknak. Különleges gasztronómiai kínálatuk között a gúthi vadételek előkelő helyet foglalnak el.

„Erdei Harmónia” Látogatóközpont a Gúthi erdő növény és vadvilágát bemutató élménytér. Ami turisztikai attrakciókkal várja az érdeklődő közösségeket és a látogatókat. A bemutató és rendezvényközpont. Gúth-Keled Idegenforgalmi Természetvédelmi Közhasznú Egyesület. És konzorciumi partnerei (Nyíradonyi Széchényi Zsigmond Vadásztársaság, a Stílus Egylet Kulturális és Szabadidős Egyesület és a Ligetaljai Kerékpáros Közhasznú Egyesület) közreműködésével valósította meg beruházást. Ami egyik fontos állomása egy nagyszabású térségi turisztikai fejlesztési programnak.

Interaktív szoba

A közhasznú egyesület alakulása óta együttműködik a térség ágazati szereplőivel és fontos vállalása. Hogy a meglévő és késülő pontszerű fejlesztéseket egységes kínálattá szervezve mutatja be a tájegységben elérhető szolgáltatásaikat.

A Látogatóközpont beépített alapterületéből a földszinten 952 m2, az emeleti részen 322 m2, továbbá 458 m2 terasz, illetve 296,00 m2 raktározásra használható. Pince biztosítja a tágas, szellős, kényelmes és komfortos fogadási feltételeket.

A közhasznú egyesület egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a Debreceni Agglomeráció települései és Hajdú-Bihar mellett a szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyék. Szatmár és Bihar megye településeinek gyermekei, fiataljai és felnőtt lakossága is. Megismerje természeti kincseinket, turisztikai és rekreációs kínálatunkat. Erősödjön az együttműködés a határ két oldalán élő közösségek között.