A megyeszékhelyeken elérhető termeken kívül az első olyan multifunkcionális, kép, hang és fénytechnikával felszerelt belső tér, ahol egyidőben 50 főtől - 250 főig, összenyitással 300 főig impozáns konferenciákat, szakmai, szféra, baráti, családi és szórakoztató rendezvényeket lehet szervezni. A 365 m2-es alapterületű nagyterem a 83 m2-es különteremmel, magas felszereltségi szintű büfékkel és 300 adagos konyhával megerősítve fogadja a látogatói igényeket.

Előadó és rendezvényterem

A környezetében élőket összeköti a Gúthi erdő. Az itt élők ezer szállal kapcsolódnak egymáshoz, közös múltjuk, történelmük, értékeik és hagyományaik becsben tartása mellett a természet iránti tiszteletük kovásza a közösségeknek. Kulturális, sport és szabadiős rendezvényeik összehangolása teret és rangot ad a települési sajátosságoknak. Különleges gasztronómiai kínálatuk között a gúthi vadételek előkelő helyet foglalnak el.

Galéria

„Erdei Harmónia” Látogatóközpont a Gúthi erdő növény és vadvilágát bemutató élménytér. Ami turisztikai attrakciókkal várja az érdeklődő közösségeket és a látogatókat. A bemutató és rendezvényközpont a Gúth-Keled Idegenforgalmi Természetvédelmi Közhasznú Egyesület. És konzorciumi partnerei (Nyíradonyi Széchényi Zsigmond Vadásztársaság, a Stílus Egylet Kulturális és Szabadidős Egyesület és a Ligetaljai Kerékpáros Közhasznú Egyesület) közreműködésével valósította meg beruházást. Ami egyik fontos állomása egy nagyszabású térségi turisztikai fejlesztési programnak.

A közhasznú egyesület alakulása óta együttműködik a térség ágazati szereplőivel és fontos vállalása. Hogy a meglévő és késülő pontszerű fejlesztéseket egységes kínálattá szervezve mutatja be a tájegységben elérhető szolgáltatásaikat.

A Látogatóközpont beépített alapterületéből a földszinten 952 m2, az emeleti részen 322 m2, továbbá 458 m2 terasz, illetve 296,00 m2 raktározásra használható. Pince biztosítja a tágas, szellős. Kényelmes és komfortos fogadási feltételeket.

A közhasznú egyesület egyik legfontosabb célkitűzése. Hogy a Debreceni Agglomeráció települései és Hajdú-Bihar mellett a szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyék. Szatmár és Bihar megye Előadó és Rendezvényterem településeinek gyermekei, fiataljai és felnőtt lakossága is. Megismerje természeti kincseinket, turisztikai és rekreációs kínálatunkat és erősödjön az együttműködés a határ két oldalán élő közösségek között.